IP-telefoni

För många är det viktigt att ha en fast telefon i hemmet. Åtminstone var det så innan alla de olika mobiler och surfplattor som numera finns på marknaden blev något i varje persons ägo. Trots det finns det fortfarande de som vill ha ett fast telefonnummer i hemmet, och när det gäller detta finns det massor av olika valmöjligheter. De flesta kommer naturligtvis att välja Telia och de stora abonnemangskostnader som detta medför. När du har funderat lite mer över alternativ, kommerip-telefoni du snart att inse att det går att sänka alla de fasta och onödiga kostnaderna på ett effektivt sätt.

Det kan du göra genom att skaffa något som kallas för IP-telefoni. Idag är IP-telefoni något som erbjuds av många Internetleverantörer. IP-telefoni är dock inte något som du får genom att enbart skaffa ett Internetabonnemang, utan här kommer du att behöva välja IP-telefoni som ett tillval. Det kommer naturligtvis att betyda vissa fasta avgifter ändå, men dessa kommer inte att vara möjliga att i storlek jämföra med de traditionella fasta telefoniabonnemangen som finns på marknaden. När du väljer IP-telefoni kommer du även oftast att få mycket lägre samtalsavgifter än vad du får med enbart mobilabonnemang och fasta abonnemang.

Kombinera IP-telefoni med Internet och mobil

Numera kommer du även att kunna få ett paket när du väljer IP-telefoni, Internet och mobila tjänster från samma leverantör. Detta innebär att du även kommer att kunna använda samma telefonnummer i din smartphone eller surfplatta, vilket medför att du kommer att tjäna ännu mer på att skaffa detta moderna sätt att ringa på. Är du den som inte vet om din leverantör av moderna Internettjänster erbjuder detta, är det bara att ta kontakt med dem och ställa frågan. Här finns det pengar att tjäna både för privatpersoner och företag. Den tekniska utvecklingen går ständigt framåt och pressar priserna.